DOK BOA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 728 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dok Boa. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 6:56 Wachten waard! Super
1 dec 2022 om 18:49 Amazing food, wonderful service, always alert to requests and sometimes even ask if it’s ok to come a bit earlier!
29 nov 2022 om 21:28 Lekker eten
28 nov 2022 om 7:42 Very good food and very slow delivery, 1 hour and 40 min from ordering until it was delivered. I called the restaurant to ask for it after 1 h 30 min, but they didn't pick up the phone.
27 nov 2022 om 22:12 De vorige keer was het eten fantastisch van smaak en goed op temperatuur. Deze keer was de sate lauw, en de rest was koud. Na mijn belletje zou alles in orde komen, maar na een kwartier werd dat door DB geannuleerd. Nog geen geld retour ontvangen.
27 nov 2022 om 15:15 Goed eten, sneller dan verwacht
26 nov 2022 om 18:12 Being from a different country i can say , this was one of my best meals that i ever had , would recommend any day
24 nov 2022 om 15:28 Heerlijk Phad Thai en Thaise kipsaté, een aanrader,
23 nov 2022 om 7:43 Lekker, goed warm en goede portie. Kwartiertje later dan verwacht.
20 nov 2022 om 10:20 Maar een bak rijst bij een grote bestelling. Noodles gerecht kwam met klein bakje pap (veel te lang doorgekookt noodles die nooit ergens geserveerd mogen worden)
17 nov 2022 om 13:20 Order was scheduled to arrive at 19.00 but arrived 30 mins early, luckily I was home.
12 nov 2022 om 21:19 too sweet